Veldmans

Wat doet Veldmans Technische handelsonderneming?
Sinds 1979 zeggen wij “Ja”, tegen problemen op ons gebied en zorgen dat het vervolgens opgelost wordt.

  • Bij wie moet ik zijn als ik snel 40 scharnieren 5×5″ nodig heb?
  • Ik wil rubber lijmen op roestvrijstaal. Wat is de oplossing voor dit probleem?
  • Waar krijg ik zo snel een automatische valdorpel van 153cm vandaan, als mijn reguliere leverancier zonder zit en drie weken levertijd vraagt?
  • Kun je ook een slot leveren met een voorplaat van 25x350mm?

Veldmans, als je geen tijd hebt om nee als antwoord te krijgen.

Waarmee is Veldmans onderscheidend in de discipline lucht gecontroleerd bouwen?
Door de transitie van luchtdicht naar lucht gecontroleerd bouwen kunnen onze klanten theoretisch al aan de Qv10-eis voldoen. Nu alleen nog conform uitvoeren en een luchtdichtheidsmeting wordt slechts een formaliteit.

Om welke reden heeft Veldmans gekozen voor het partnership met Afdichtingindebouw?
Het aanbod van coatings, primers, schuimen en afdichtingsbanden is groot. Vind dan maar eens de geschikte (of juiste) gecertificeerde afdichtingsmaterialen die een woning of gebouw luchtdicht maken conform Qv10eis. Afdichtingindebouw werkt als enige in Nederland met een infiltratieberekening als uitgangspunt voor het uiteindelijke detailadvies waarin producten, gekoppeld aan deze berekening worden geadviseerd.
Zo weten onze klanten wat ze waar en met welke producten moeten doen om aan de eisen te voldoen.

Wat is de toegevoegde waarde van het partnership voor Afdichtingindebouw en voor klanten en verwerkers van producten en systemen?
Door deze samenwerking hebben klanten van Veldmans vanaf nu de mogelijkheid om met één aanspreekpunt alle diensten af te nemen voor lucht gecontroleerd bouwen. Dit wordt erg gewaardeerd omdat we snel en professioneel kunnen reageren op klant wensen en deze direct kunnen omzetten in meetbaar resultaat conform eis.

Hoe wordt Afdichtingindebouw door jullie klanten ontvangen en beleefd?
Door onze partner samenwerking met Afdichtingindebouw kunnen wij opdrachtgevers een compleet totaalpakket aan diensten bieden om zo tot een  functionerend gebouw of woning volgens eisen te komen in de discipline lucht gecontroleerd bouwen.

Wat is de visie of verwachting van Veldmans met betrekking tot kwaliteit borging en ontwikkelingen met betrekking tot lucht gecontroleerd bouwen?
De borging van kwaliteit is essentieel om projecten toekomstig te kunnen opleveren volgens gestelde eisen. Zonder enige theoretische onderbouwing als uitgangspunt blijft het de vraag of een Qv10 eis wordt behaald bij oplevering. Met de infiltratie berekening als uitgangspunt worden cijfers en te halen resultaten vooraf duidelijk. Duidelijkheid vooraf voorkomt gedoe achteraf.

Voor meer info klik hier voor onze website