Van Dijk IJzerwaren BV

Wat doet Van Dijk IJzerwaren BV?
Van Dijk IJzerwaren bestaat al meer dan 175 jaar en is voor veel klanten in de regio de toeleverancier op het gebied van hang-en-sluitwerk, gereedschappen en bevestigingsmaterialen.
Van Dijk is de partner die ervoor zorgt dat de wensen van de klant wordt vertaald naar het juiste product of dienst.

Waarmee is Van Dijk IJzerwaren onderscheidend in de discipline lucht gecontroleerd bouwen?
Door de samenwerking met Afdichtingindebouw onderscheidt Van Dijk zich door een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Hierdoor kan de klant van begin tot het eind van een project worden ontzorgd om zo te komen tot het gewenste resultaat, namelijk een luchtdicht systeem.

Om welke reden heeft Van Dijk IJzerhandel gekozen voor het partnership met Afdichtingindebouw?
Door deze keuze voor een samenwerking met Afdichtingindebouw biedt Van Dijk geen oplossing op productniveau maar kan het een totaaloplossing bieden mocht de klant volledig ontzorgd willen worden. Daarnaast ontstaat door deze samenwerking een mogelijkheid dat de klant het eigen personeel kan opleiden om zo de benodigde kennis te verkrijgen waardoor het zelf de geadviseerde producten op een correcte manier kan aanbrengen. Deze producten worden door Van Dijk op basis van het JIT-principe geleverd waardoor het proces volledig geoptimaliseerd is.

Wat is de toegevoegde waarde van het partnership voor Afdichtingindebouw en voor klanten?
Van Dijk zorgt door de uitstekende bereikbaarheid met hun vestigingen in Meppel, Hoogeveen en Emmen dat de benodigde producten altijd binnen het bereik van de klant zijn. De werknemers van Van Dijk hebben voldoende kennis door training en scholing zodat ook in de vestigingen de klant wordt ontzorgd en eventuele vraagstukken kunnen worden beantwoord.

Hoe wordt Afdichtingindebouw door jullie klanten ontvangen en beleefd?
De ervaring is dat klanten graag één aanspreekpunt wensen, de klant waardeert dat Van Dijk dit aanspreekpunt is. Dit zorgt ervoor dat de communicatie niet onnodig over meerdere schijven verloopt wat voorkomt dat er onduidelijkheid tussen de verschillende partijen ontstaat en het proces onnodig lang duurt.

Wat is de visie of verwachting van Van Dijk IJzerhandel met betrekking tot kwaliteit borging en ontwikkelingen met betrekking tot lucht gecontroleerd bouwen?
Door te zorgen dat binnen Van Dijk de juiste kennis en kunde aanwezig is op het gebied van luchtdicht bouwen naar lucht gecontroleerd bouwen en de ontwikkelingen binnen dit gebied. Zo wordt geborgd dat op elk project een constante kwaliteit van dienstverlening, adviezen en luchtdicht systemen wordt geleverd.

Voor meer info klik hier voor onze website.