Referenties

Renovatie Stadhuis Arnhem

Bouwgroep Wessels Rijsen

In samenwerking met Blitta Venray en Wessels heeft Afdichtingindebouw 280 stuks stalen gevelkozijnen voorzien van luchtdichting met het Soudal SWS systeem. Alle gevelkozijnen zijn aan de binnenzijde voorzien van het Soudal Window System tape wat na het weghakken van de stucwerk negkanten volledig is verlijmd tussen de aansluiting negkanten met stalen kozijnen. Nadien is het stucwerk weer door ons aan gebracht, aftimmerlatten voorzien met als gevolg een perfect esthetisch en functioneel resultaat.

Woningen en appartementen De Zuid Scheveningen

van Wijnen Dordrecht

Samenwerking en het complete voorzien van luchtdicht advies en het totale pakket afdichtingen voor gevels.
Afdichtingindebouw toont weer aan een betrouwbaar partner te zijn voor bouwend Nederland op grootschalige projecten.

Bol.com distributiecentrum Waalwijk

van Wijnen Rosmalen

In dit excellent Breeam project is in  samenwerking met met Van Wijnen  en Bouwvisie door Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen van de logistieke hal en kantooromgeving uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouwfase uitgevoerd door Raak energie is aangetoond dat het Soudal Systeem voldoet aan de luchtdichtheid eisen.

Appartementen en commerciële ruimte Breda

Maas Jacobs

In samenwerking met Maas Jacobs en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Appartementen en woningen New Norfolk Scheveningen

Kroon en de koning

In samenwerking met onze Polvo partner Dubson Barendrecht heeft Afdichtingingebouw geadviseerd in luchtdichting van de houtskeletbouw elementen in de gevels, de complete verwerking van het systeem in de uitvoering begeleidt en in opdracht van Dubson uitgevoerd en het geheel opgeleverd binnen de gestelde eisen vanuit de EPC berekening.

Nieuwbouw woningen Vijverberg Bergen op Zoom

LITHOS bouw

In samenwerking met Lithos Bouw en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

231 Appartementen Leidsche Rijn Utrecht

Bouwcombinatie Hurks-Slokker

In samenwerking het complete project van drie appartementen complexen en parkeerkelder voorzien van luchtdicht advies en het totale pakket van afdichtingen voor de gevels.

124 Appartementen Woudt Amsterdam

Hillen en Roosen

In samenwerking met Hillen en Roosen en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de afbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Woontorens Zuiderpark Eindhoven

Burgland Bouw

In samenwerking met Burgland Bouw en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de afbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Afdichtingindebouw BV
Bruistensingel 100
5232 AC ‘s-Hertogenbosch

T   085-0711930
E:   info@aidb.nu