Onze referenties

Kroon en De Koning

2018-2017

237 Appartementen en woningen Norfolk Scheveningen

Lees meer »

In samenwerking met onze Polvo partner Dubson Barendrecht heeft Afdichtingingebouw geadviseerd in luchtdichting en brandwerendheid van de houtskeletbouw elementen in de gevels, de complete verwerking van het systeem in de uitvoering begeleidt en in opdracht van Dubson uitgevoerd en het geheel opgeleverd binnen de gestelde eisen vanuit de EPC berekening.

Renovatie stadskantoor Arnhem door Afdichting in de Bouw

Bouwgroep Wessels Rijssen

2017

Renovatie stadskantoor Arnhem

Lees meer »

In samenwerking met Blitta Venray en Wessels heeft Afdichtingindebouw 280 stuks stalen gevelkozijnen voorzien van luchtdichting met het Soudal SWS systeem. Alle gevelkozijnen zijn aan de binnenzijde voorzien van het Soudal Window System tape wat na het weghakken van de stucwerk negkanten volledig is verlijmd tussen de aansluiting negkanten met stalen kozijnen. Nadien is het stucwerk weer door ons aan gebracht, aftimmerlatten voorzien met als gevolg een perfect esthetisch en functioneel resultaat.

Bouwcombinatie Hurks-Slokker door Afdichting in de bouw

Bouwcombinatie Hurks-Slokker

2018-2017

230 Appartementen en parkeerkelder Leidscherijn Utrecht

Lees meer »

In samenwerking het complete project van drie appartementen complexen en parkeerkelder voorzien van luchtdicht advies, brandwering parkeerkelder en het totale pakket en kitvoegafdichtingen voor gevels, bouwkundige aansluitingen binnen en badkamers. Het hele project is uitgevoerd door onze partner Kitsealing waarbij Afdichtingindebouw als platvorm wederom heeft bewezen een betrouwbaar partner te zijn voor bouwend Nederland op grootschalige projecten.

BAM

2017-2016

Student Hotel Eindhoven

Lees meer »

In samenwerking met BAM Eindhoven voorzien in advies en uitvoering van alle bouwkundige dichtingen in gevels en het complete binnenwerk zoals badkamers en bouwkundige aansluitingen.

van Wijnen Rosmalen

2017

Nieuwbouw Bol.com Waalwijk

Lees meer »

In dit excellent Breeam project is in  samenwerking met met Van Wijnen  en Bouwvisie door Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen van de logistieke hal en kantooromgeving uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouwfase uitgevoerd door Raak energie is aangetoond dat het Soudal Systeem voldoet aan de luchtdichtheid eisen.

Hillen en Roosen

2017

Appartementen het Woudt Amsterdam

Lees meer »

In samenwerking met Hillen en Roosen en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de afbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

van Wijnen Dordrecht

2018-2017

Appartementen en Woningen De Zuid Scheveningen

Lees meer »

Samenwerking en het complete voorzien van luchtdicht advies en het totale pakket en kitvoegafdichtingen voor gevels, bouwkundige aansluitingen binnen en badkamers.
Het hele project is uitgevoerd door onze partner Kitsealing waarbij Afdichtingindebouw als platvorm wederom heeft bewezen een betrouwbaar partner te zijn voor bouwend Nederland op grootschalige projecten.

Maas Jacobs

2018

Appartmenten Gasthuyspoort Breda

Lees meer »

In samenwerking met Maas Jacobs en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Welling Bouw Wijchen

2019-2018

20 Beng Woningen Schuijtgraaf Arnhem

Lees meer »

In samenwerking met Welling en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Bots Bouw Deurne

2018

144 Appartementen Mariënburg Leidschendam

Lees meer »

In samenwerking met Bots Bouw hebben wij alle vier de bouwdelen voorzien van advies en uitvoering van alle bouwkundige dichtingen in gevels en het complete binnenwerk zoals badkamers en bouwkundige aansluitingen. Dit door middel van kitapplicatie vakbekwaam uitgevoerd door onze partner Kitsealing Nederland en JMR Kittechnieken.

LITHOS Bouw

2017-2016

139 Woningen de Vijverberg

Lees meer »

In samenwerking met Lithos Bouw en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de ruwbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.

Burgland Bouw

2016

Twee Woontorens Parkzijde Eindhoven

Lees meer »

In samenwerking met Burgland Bouw en Bouwvisie heeft Afdichtingindebouw de complete detaillering voor het luchtdichtbouwen uitgewerkt, uitgevoerd en door meerdere blowerdoor testen in de afbouw fase aangetoond dat het Soudal luchtdicht systeem aangebracht aan de binnenzijde weer heeft bewezen functioneel te zijn.