Polvo

Wat doet Polvo BV IJzerwaren specialist?
Polvo is een vooruitstrevende marktgerichte organisatie waarbij onze producten en diensten dagelijks worden afgestemd op de wensen van onze klanten.
Wij willen klanten graag volledig ontzorgen door het aanbieden van totaalconcepten, van offerte tot aan de aftersales.

Waarmee is Polvo onderscheidend in de discipline lucht gecontroleerd bouwen?
Door een breed assortiment aan luchtdicht bouwen producten zijn wij in samenwerking met Afdichtingindebouw naar onze klanten in staat om de beste oplossing te bieden in advies, offerte voor product inclusief verwerking, controle tijdens de uitvoering en het nazorgtraject. Wij verkopen niet enkel losse producten maar ook een advies door de beste combinatie van producten met als doel een functioneel luchtdicht systeem op maat en wensen van klanten.

Om welke reden heeft Polvo gekozen voor het partnership met Afdichtingindebouw?
Door onze partner samenwerking met Afdichtingindebouw kunnen wij opdrachtgevers een nog completer totaalpakket aan diensten bieden om zo tot een optimaal functionerend gebouw of woning te komen binnen de discipline lucht gecontroleerd bouwen. Tot slot garanderen wij onze klanten die systemen zelf willen verwerken en Afdichtingindebouw verwerkers een optimaal logistiekproces door tijdige en correcte levering tot op bouwlocatie tot zelfs mogelijkheden voor training en opleiding in onze shops.

In samenwerking met Afdichtingindebouw hebben wij in 2018 met deze werkwijze bijvoorbeeld het project van Kroon en de Koning 237 Appartementen en woningen Norfolk Scheveningen opgeleverd. Hier zijn alle luchtdichtingen van de gevels geadviseerd en uitgevoerd waarbij Polvo “just in time” alle producten op bouwlocatie heeft geleverd waardoor Afdichtingindebouw verwerkers in staat waren om werkzaamheden binnen de planning vakkundig op te leveren.

Wat is de toegevoegde waarde van het partnership voor Afdichtingindebouw en voor klanten en verwerkers van producten en systemen?
Het gemak van ‘one-stop-shopping’ via alle bij Afdichtingindebouw aangesloten Polvo Shops biedt zekerheid van een geteste systeemoplossing van topkwaliteit producten in combinatie met de juiste applicatie en mogelijkheden voor opleiding en training in onze shops. Het logistieke proces vanuit Polvo is geborgd waardoor de geadviseerde producten op tijd waar dan ook op locatie zijn om vakkundig te worden verwerkt.

Hoe wordt Afdichtingindebouw door jullie klanten ontvangen en beleefd?

Door deze samenwerking hebben klanten van Polvo vanaf nu de mogelijkheid om met één aanspreek punt alle diensten af te nemen voor lucht gecontroleerd bouwen Dit wordt erg gewaardeerd omdat we snel en professioneel kunnen reageren op klant wensen en deze direct kunnen omzetten in meetbaar resultaat.

Wat is de visie of verwachting van Polvo met betrekking tot kwaliteit borging en ontwikkelingen met betrekking tot lucht gecontroleerd bouwen?
Wij zetten in op totaalconcepten omdat wij ons realiseren dat een goed totaalconcept waarde toevoegt aan de behoeften van onze klanten. Als kennis organisatie zetten wij in op de borging van onze kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Door deze benadering zijn we klaar voor de toekomst en zo blijven we voor luchtdicht bouwen dé gesprekspartner.

Voor meer info klik hier voor onze website.