Over ons

“ Onze heldere visie en uitdagende missie”

Vanuit passie gedreven én met een compleet nieuwe visie op Luchtdicht Bouwen benaderen wij samen met al onze kennispartners bouwend Nederland met een uniek concept: Simpel…jouw luchtdichtheid-eis halen!  Lucht Gecontroleerd Bouwen wordt in onze overtuiging de nieuwe norm.

Afdichtingindebouw, Soudal en betrokken kennispartners ontzorgen bouwend Nederland met advies op maat, opleiding, uitvoeren, borgen en garanderen!

”Alle kennis en diensten onder één dak”

Onze visie

Onze Visie is helder.. iedereen moet moeiteloos en gegarandeerd de luchtdichtheid-eis kunnen opleveren. Want als jij altijd de Luchtdichtheid-eis kan opleveren heb je niet alleen meer tijd voor zaken die ook écht aandacht nodig hebben, dat scheelt een hoop kopzorgen en gedoe. Uiteindelijk  dragen wij op deze manier bij aan een C02 neutrale wereld en een beter klimaat voor nu én onze toekomstige generaties.

Onze missie

Onze missie is uitdagend. Wij geloven in het vooraf goed regelen van de haalbaarheid van jouw luchtdichtheid-eis op projecten in plaats van nog harder rennen en wijzigen tijdens het proces in uitvoering. Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken en transparant,  maakt cijfers vanaf het begin helder, controleert op kwaliteit waardoor garantie is geborgd. Wij zijn overtuigd van gelijkwaardige samenwerking want mensen maken het wezenlijke verschil!

Onze beloftes

Cijfers helder

Duidelijke adviezen en begroting, jouw investering meteen helder!

Meten is weten

Ons werk wordt extern gecontroleerd om te voldoen aan de wet

Geen keuze stress

Wij kiezen voor jou de best toepasbare materialen

Afdichtingindebouw BV
Bruistensingel 100
5232 AC ‘s-Hertogenbosch

T   085-0711930
E:   info@aidb.nu