Opleiding & training

Opleiding en training zijn van belang voor bewustwording en vaardigheden om luchtdicht bouwen vanuit de theorie te begrijpen en in de praktijk toe te passen met producten die samenwerken als één functioneel duurzaam systeem. Met een gezonde dosis kennis en vaardigheden staat de verwerker voor kwaliteit van het aangebrachte luchtdicht bouwen systeem

Verwerker

 • Luchtdicht bouwen basiskennis
 • Detail eisen en beoordeling
 • Product training
 • Producttoepassing praktijk
 • Product toepassing uitvoering met controle

Luchtdicht

 • Luchtdichtbouwen uitgangspunten
 • Luchtdichtbouwen theorie
 • Luchtdichtbouwen ontwerp details
 • Luchtdichtbouwen do en dont’s praktijk voorbeelden
 • Luchtdichtbouwen in de praktijk blowerdoor en thermografie 

On the job

 • Luchtdicht bouwen basiskennis
 • Detail eisen en beoordeling
 • Luchtdichtbouwen do en dont’s praktijk voorbeelden
 • Product introductie
 • Producttoepassing in de bouw

Opleiding: Zelfstandig verwerker

Deze opleiding is bedoeld om bekend te worden met luchtdicht bouwen, de eisen en detailbeoordeling. Na de product en praktijkopleiding ben je in staat om een samenstelling van producten als systeem zelfstandig in de praktijk als verwerker aan te brengen. On the job wordt nadien twee keer getoetst of de door jou geleverde kwaliteit voldoet aan de  eisen luchtdichtbouwen zelfstandig verwerker. Nadat je dit succes vol hebt afgerond ontvang je een certificaat van bekwaamheid.

Met het behaalde certificaat biedt onze luchtdichtbouwen partner Afdichtingindebouw tevens de mogelijkheid om als partner verwerker aan de slag te gaan. In verband met uniforme werkwijze, kwaliteitsborging en project administratie maken alle Afdichtingindebouw  partner verwerkers verplicht gebruik van de Build4me productie App. De kosten voor de Build4me App zijn niet meegenomen in het deelname bedrag van de cursus.

Aantal deelnemers: minimaal 5-maximaal 10
Bijdrage per deelnemer €335,00 excl BTW
Tijdstip: 13.00-18.00 uur, locatie Polvo in tijdig overleg

Opleiding reserveren via Polvo? klik HIER

Training: Luchtdicht bouwen leidinggevende

Deze training is bedoeld om diepgaander bekend te worden luchtdicht bouwen, de eisen, achterliggende theorie en detailbeoordeling. Het zelfstandig uitvoeren en begrijp baar maken  van een blowerdoortest op Level 1 niveau (introductie) is een belangrijk onderdeel. Vanuit de basisprincipes en eisen luchtdichtbouwen komen tal van praktijk voorbeelden in theorie aan de orde en wordt er oplossingen geboden door een praktische benadering. In deze training is er volop dynamiek en communicatie en vliegen we gezamenlijk alle mogelijkheden aan om kennis voor luchtdichtbouwen te verbreden. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Aantal deelnemers: minimaal 5- maximaal 10
Bijdrage per deelnemer €490,00  excl.BTW, inclusief lunch
Tijdstip: 9.30-17.00 uur, meerdere locaties mogelijk in tijdig overleg

Locatie Polvo: vestiging naar keuze    
Locatie SKH Wageningen
Locatie Wöhler Retrotec Europe BV Barchem & Afdichtingindebouw BV Den Bosch

Training reserveren via Polvo? klik HIER

Training: Verwerker On the job

Deze training is bedoeld voor aannemers die hun eigen medewerkers willen opleiden tot gecertificeerde verwerker. In de bouwkeet worden medewerkers getraind in luchtdichtbouwen. Vanuit de basis theorie komen details en praktijk situaties aan de orde. Na een introductie van producten wordt op het project praktisch aan de slag gegaan met het aanbrengen van de producten tot een functioneel systeem. Na deze training weten medewerkers waarom luchtdichtbouwen van belang is en kunnen de juiste producten voor vele details worden beoordeeld en toe gepast. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Aantal deelnemers: minimaal 5-maximaal 10
Bijdrage per deelnemer €250,00 excl BTW
Tijdstip: 13.00-17.00 uur, bouw locatie klant naar keuze in tijdig overleg

Training reserveren via Polvo? klik HIER

Meld je aan voor opleiding of training

Polvo partner trainingen

Als klant of belangstellende van een van onze Afdichtingindebouw partners nodigen we je graag uit voor een introductie workshop luchtdichtbouwen bij een van de Polvo vestigingen bij jou in de buurt. Bij voldoende deelname communiceren wij locatie, datum en tijdstip in een persoonlijke email naar jou. Klik HIER voor deelname.
Kan je niet wachten? check dan onze thema agenda en meld je online aan voor een van de beschikbare onlive webinars.

Ben je na een workshop of onlive webinar enthousiast en wil je meer? Kijk dan vooral naar onze diensten en opleiding waarmee jij aan de slag kan!.

 

Thema agenda

Op dit moment zijn er geen Webinars gepland.