Envire

Wat doet Envire?
Envire is een opleidingsinstituut dat deels online en deels fysiek omgevingsopleidingen en cursussen verzorgt. In jouw eigen leerplatform staan de trainingen, cursussen en opleidingen voor jou klaar. Ook gaan wij aan de slag met competentiegericht leren en

Permanente educatie. Alle content wordt aantrekkelijk gepresenteerd met de laatste technische mogelijkheid. En kan online gevolgd worden, of fysiek in Corona-proof groepsverband. Sluit je gelijk een abonnement af? Dan ben je voor een jaar verzekerd van alle kennis van relevante cursussen zoals BENG, Wkb, Bouwbesluit en de Omgevingswet. Envire maakt leren geweldig!

Waarmee is Envire onderscheidend in de discipline lucht gecontroleerd bouwen?
In onze cursussen zoals de BENG leren wij jou op begrijpelijke en inhoudelijke wijze welke eisen er nu gesteld worden aan de energieprestatie van gebouwen.

Om welke reden heeft Envire gekozen voor het partnership met het platform Afdichtingindebouw?
Envire is de opleidingspartner van Afdichtingindebouw. De samenwerking van leren, en uitvoeren in de praktijk op een kwalitatief hoogstaande wijze, zorgt ervoor dat alle facetten in het proces geborgd zijn.

Wat is de visie of de verwachting van Envire met betrekking tot kwaliteitsborging in relatie tot lucht gecontroleerd bouwen?
Wij geloven dat het opbouwen van kennis de sleutel is tot succes, en dat wij dat ook nog een keer op een leuke en interactieve manier moeten doen. Het borgen van de kwaliteit en het ontwikkelen van nieuwe kennis hieromheen, is cruciaal voor het slagen van een goede implementatie van de Wkb.

In aanloop naar de toekomstige Wet Kwaliteitsborging zijn Afdichtingindebouw en haar partners hier nu al helemaal klaar voor. Door onze borging van kwaliteit is dit meer dan het alleen maar afgeven van garanties op papier. Een uniform proces open communicatiestructuur met ondersteuning van ICT-middelen in combinatie met het open delen van kennis maakt borging nu en toekomstig mogelijk, dat is onze overtuiging!

Voor meer info klik hier voor onze website.