Build4me

Build4me is dé App specialist in het snel en betaalbaar ontwikkelen van Apps die voldoen aan de behoefte en eisen van onze klanten. Wij bouwen snel een betrouwbare App die de verbinding maakt tussen uw bestaande software systemen en mobiele devices.  Onze Apps zijn zowel off- en online inzetbaar.  Wij maken gebruik van de uitgebreide mogelijkheden en de nieuwste techniek die platform partner Taskform ons biedt.

Snel, betaalbaar en doelgericht zijn onze waarden die wij dagelijks inzetten bij het klantgericht ontwikkelen van onze hoogwaardige producten met tevreden klanten als eindresultaat.

In opdracht van Afdichtingdebouw hebben wij een productie App ontwikkeld waardoor het mogelijk is om alle deelnemende applicatiepartners uniform te laten werken, kwaliteit te laten vastleggen en alle productie direct en transparant met één druk op de knop factureer baar te maken naar eindklanten van Afdichtingindebouw.

Op dit moment werkt Build4me tevens aan het realiseren van een “as-Built Luchtdichtbouwen” App welke op projectniveau toekomstig kan worden ingezet door iedereen die luchtdichtbouwen in uitgevoerde kwaliteit en functionaliteit wenst vast te leggen in een digitaal dossier.   

Ga naar de website van Build4Me