Vloeistofafdichting

Als gevolg van de Wet Bodembeschermende Voorzieningen zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren of werk omgeving vloeistofdicht te maken. Dit geldt ook voor de oppervlakte rondom een tankstation. Een vloeistofdichte applicatie is daarom een vereiste voor duurzame bodembescherming. De chemische samenstelling van de vloeistoffen bepalen in hoge mate de toe te passen producten en applicatie. Deze moeten bovendien getoetst worden aan de huidige wetgeving. Afdichtingindebouw denkt graag vanaf het beginstadium mee over een duurzaam, efficiënt en gegarandeerd afdichtingsadvies. De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicatiebedrijven beschikken over de kennis en de ervaring en certificaten om deze werkzaamheden gecertificeerd uit te voeren. Tot slot kan een erkende keuring van uw vloeistofdichte voorziening inclusief rapport en certificaat via ons worden aangevraagd en worden uitgevoerd..

Onze diensten

De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicateurs verzorgen

Luchtdichting

Kwaliteitborging in luchtdichting is essentieel bij de nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen.

LEES VERDER

Milieu en Infra

Als gevolg van de Wet Bodembeschermende Voorzieningen zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren of werkomgeving vloeistofdicht te maken.

LEES VERDER

Regulier kitwerk

De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicatiebedrijven verzorgen regulier kitwerk voor....

LEES VERDER

Contact

Wilt u weten wat we concreet voor uw project kunnen betekenen? Op het gebied van luchtdichting, vloeistofafdichting of regulier kitwerk? Mail ons gewoon. We denken graag vrijblijvend met u mee hoe de afdichting van uw project zo efficiënt mogelijk gerealiseerd wordt. Van technisch advies tot uitvoering tot bouwfysische controles. Het eindresultataat is altijd een gegarandeerde, geborgde projectkwaliteit.

Stel een vraag

Versturen

© Afdichting in de bouw 2018