Regulier kitwerk

Een van de meest gehoorde klachten na oplevering gaan over vochtproblemen die ontstaan door foutieve afdichting van sanitaire ruimten. Gevels maar ook sanitaire ruimten worden door de bij Afdichtingindebouw met de nieuwste afdichtingsmaterialen afgedicht Afdichtingindebouw denkt het liefst al in een vroeg stadium mee over de afdichting. Van sanitaire ruimten tot kitten die weersinvloed bestendig zijn. Deze invloeden spelen bij bijvoorbeeld glazen gevels in de utiliteitsbouw een steeds grotere rol. Goede applicatie is dan essentieel bij de opvang van hitte, kou, wind en regen. De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicatiebedrijven verzorgen regulier kitwerk. 

Onze diensten

De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicateurs verzorgen

Luchtdichting

Kwaliteitborging in luchtdichting is essentieel bij de nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen.

LEES VERDER

Milieu en Infra

Als gevolg van de Wet Bodembeschermende Voorzieningen zijn industriële bedrijven verplicht hun werkvloeren of werkomgeving vloeistofdicht te maken.

LEES VERDER

Regulier kitwerk

De bij Afdichtingindebouw aangesloten applicatiebedrijven verzorgen regulier kitwerk voor....

LEES VERDER

Contact

Wilt u weten wat we concreet voor uw project kunnen betekenen? Op het gebied van luchtdichting, vloeistofafdichting of regulier kitwerk? Mail ons gewoon. We denken graag vrijblijvend met u mee hoe de afdichting van uw project zo efficiënt mogelijk gerealiseerd wordt. Van technisch advies tot uitvoering tot bouwfysische controles. Het eindresultataat is altijd een gegarandeerde, geborgde projectkwaliteit.

Stel een vraag

Versturen

© Afdichting in de bouw 2018